OPPDRETT AV ROTTWEILER OG EURASIER
Hjem > Seksjon 1 > ROTTW. VALPER/PLANLAGTE KULL


 VALPER/PLANLAGTE KULL

II-kull T hode 9u 022 copy (Small).jpg
Bittebit`s I-Illevill bare liten valp :o)


 

INTERESERT I ROTTWEILER?

Vi har et lite, seriøs oppdrett av Rottweiler og vår nye rase - Eurasier! Vi bor på landet så det er god mulighet både for valper ( og voksne hunder ) å få være mye ute!

Våre valpekull fødes inne i stua, slik at vi kan prege de godt på mennesker, og de blir vant til mange huslige lyder. Når de er ca 5 uker krever de mer plass enn valpekassa gir, så da kommer de ut i vårt hunde hus i en stor valpebinge. Når været tillater det så er de ute minst 3 ganger om dagen og boltrer seg i hagen. Vi tar hele tiden inn en eller to valper som er med oss rundt i huset. På den måten får de mye sosial kontakt med oss selv om de tilbringer natten og noe av dagen i valpebingen ute.

Vi legger størst vekt på den mentale og fysiske helsen i vårt oppdrett, men selvfølgelig skal hundene ha et rasetypisk utseende!

Om du er interessert i å kjøpe valp fra oss så ta gjerne kontakt og kom på besøk til oss. Vi vil gjerne bli litt kjent med deg, da det er veldig viktig for oss at valpene kommer til mennesker som tar godt vare på dem, og blir med oss videre i utviklingen av gode sunne og trivelige hunder. Uten valpekjøpere som stiller opp og bl.a. røntger sine hunder for å sjekke Hd og AA status, samt er villig til å møte opp på mentaltest og kanskje en utstilling eller to - kommer vi ikke videre i vårt arbeid med å avle bra hunder.

Vi arrangerer valpetreff hvor du kan komme og bli kjent med alt fra utstillingsteknikk til lydighetstrening eller lære hvordan vi kan jobbe med hundene i skogen! Søke spor - lete etter gjenstander m.m.!

Vi har selvsagte krav til våre valpekjøpere! De må ha satt seg inn i og være klar over hva det innebærer å kjøpe hund, spesielt rottweiler. De skal vite at rasen krever en god del av sin eier. De skal ha tid til trening, og interesse for å legge ned endel tid og arbeid på sin hund, spesielt de første 2-3 årene. Rottweileren er en brukshund som krever både mental og fysisk stimulans for at den skal trives og ha det bra. Det er en rase med en hel de dominans i seg, som gjør at det stilles ekstra krav til de som vil ha en slik hund!

Har du kunnskapen, viljen og ambisjonene som kreves for å føre valpen frem til en sunn og trivelig voksen rottweiler?

Vi ønsker at våre valpekjøpere går valpekurs og minst et vanlig dresurkurs.

Som valpekjøper skal du stille krav til foreldre hundene og til oppdretter! Du skal kunne henvende deg til oss når som helst når du ønsker råd eller har noe å spørre om! Valpekjøperne skal stille krav til oss på samme måte som vi stiller krav til dere.  

Vi har parret Ambolts Nei-Da med Qule-Qulis Holter
og håper på valper ca 25 februar 2016!
Neida er HD fri - AD 0/1- øyelyst fri
Holter er HD/AD og øyelyst fri
Begge har  gode gjennomførte mentaltester.

neida høst 14.jpg    Småen 17 juni 15 001 (12).jpg
Neida høst 2014                               og                                          Holter vår 2015