OPPDRETT AV ROTTWEILER OG EURASIER
Hjem > Seksjon 1 > ForvertÅ VÆRE FORVERT FOR VÅRE HUNDER!
 

For å kunne bruke flere tisper i avl velger jeg å sette ut endel på for. Stort sett på halvfor, som betyr at om tispa blir bra nok kan jeg ha et kull på den.Foreverten betaler da halv pris for hunden, men har den som sin egen på alle måter!
Det er selsagt viktig for oss at hundene blir sosialisert godt, er trygge og trivelige, slik at vi kan ta de med på de nødvendige utstillinger som skal til føre avl, om ikke forverten ønsker være med på dette.
Setter vi ut en valp på helfor betaler ikke forverten noe for valpen. Da har vi mulighet til å ha to kull på tispa.
Alle valper fra oss får god oppfølging, men forhundene får noen ekstra fordeler!! Gratis pass om dere trenger det, og ekstra hjelp til hva dere måtte ønske! Vi vil jo gjerne bli litt kjent med de hunder som kanskje en dag skal være hos oss med valpekull!

Når man er spesielt interesseert i avl og oppdrett er det mere spennende å kunne ha et kull på flere forkjellige tisper, istedenfor å sitte med noen tisper hjemme som skal ha mange kull. Det er også begrenset (synes jeg) hvor mange hunder man bør ha hjemme om de skal få nok oppmerksomhet og stell. Så takk til alle dere som er med på å gjøre dette mulig, og tar godt vare på våre fortisper ( og eventuelle hanner som noen ganger settes ut på for:o) 
Dinze-og-pusern1julii07-010.jpg  
 

Det hender at vi ønsker sette ut en hannvalp på for fra et kull vi ønsker bygge videre på linjene fra!