OPPDRETT AV ROTTWEILER OG EURASIER
Hjem > Om oss


 

Anne K Sletmo   Båstadveien 936   1866 Båstad

mail til a-sletmo@online.no

tlf: 69826973 - 92630741 

 

 

Her er fine bannere laget av Ulf Greger, om noen ønsker bruke dem!

Jeg synes begge er så fine så jeg har problemer med å velge - så begge får stå her...

 
 

BITTEBIT`S KENNEL....

...det er vi - Thor og Anne K Sletmo! Thor og jeg er begge -57 modeller. Vi traff hverandre som 18-åringer. Har fått to barn sammen, Christian født i 1981 og Merethe født i 1984.

Vi fikk kennelnavnet Bittebit i 1988 da vårt første rottweilerkull kom til verden!

Den første rottweileren skaffet vi oss i 1985. Hun het enkelt og greit LITA - ofte kalt bittelita (selv om hun ikke ble spesielt liten som voksen...) eller bittebit... Så da skjønner dere hvor kennelnavnet vårt stammer fra!

Vi - eller kanskje rettere sagt jeg, Anne, har holdt på med hunder hele mitt liv. Fra som seks-syv åring da jeg begynte å gå turer med naboenes hunder.

  Anne 17des 11.jpg

fisker`n Thor -    ... og meg - Anne

 

 

...og her bor vi i nydelige omgivelser...

 

juni 2012 (4).jpg  juni 2012 (3).jpg

 

 

Det første valpekullet hadde jeg i 1979, den gang var det labrador som opptok plassene under stuebordet...

Jeg har drevet med hundekjøring - lydighet - agility og trent spor, rundering og felt. Er utdannet instruktør LP trinn 1, figurant og testleder for K-test og FA og er snart (forhåpentligvis) ferdig mentaltestdommer for karaktertest. Jeg har sittet i styret og værv i lokale hundeklubber, og i norsk rottweiler klubb.

Desverre har ødelagt helse satt store begrensninger for mitt tidligere så aktive liv med hundene.Jeg har konkurert i LP (en 1pr. fra Lp championat med rottis), agility (østfoldmester med rottis) og såvidt konkurert i spor og rundering. Men trente i skogen i mange år sammen med venner og valpekjøpere. Vi har to hester, og jeg fikk en firehjuling i fjor sommer, så hundene slipper ikke unna selv om mor sine ben streiker... Og løpe ved siden av hestene på tur, er vel noe av det hundene setter mest pris på. Da blir de aldri slitne virker det som! (mon tro om det er jaktlysten som ligger der å lurer??)

Thor har vært, og er den som ordner alt rundt det å ha hundene! Bygge bur - hundegårder, snekrer og styrer. Det er ikke hund som er hans hovedinteresse,(fisking..) men godt er det å ha en med seg som støtter opp og hjelper til med alt mulig likevel.

Vi har bodd mesteparten av vår tid sammen i Trøgstad i Østfold. Høsten 04 kom vi tilbake til Trøgstad etter en tre års "visitt" i Sverige! Borte bra - men hjemme best!

Nå (januar 2010) har vi flyttet til et småbruk i Båstad! Da har vi fått låve - hvor det blior stall så vi kan få hjem noen av hestene!

  _MG_8254.jpg

                               Christian og Merethe okt 06 (Fame foto)                                         Merethe, lille Cicki og jeg på foto des 2011